September 19, 2016

Buffet

Italiaans buffet €19,50 p.p.
italiaansbuffet

Warme gerechten:

  • Pastarolletjes gevuld met spinazie en ricotto
  • Fettucini Alfredo (dé echte Italiaanse pasta)
  • Malse Italiaanse kip, heerlijk gekruid
  • Varkenshaas medaillons in gorgonzola saus
  • Lichte Italiaanse groentesoep

Koude gerechten:

  • Kalfsfricandeau met tonijn mayonaise
  • Italiaanse salade met onder andere rucola, tomaat en grano pendano
  • Plateau met heerlijke Italiaanse kazen en vijgendip
  • Diverse Italiaanse charcuterie zoals Prosciutto de San Danielle, Parmaham en salami
  • Salade Capresé met tomaat, mozzarella en pesto

Bijgerechten:

  • Diverse knapperige broodsoorten met kruidboter en overheerlijke huisgemaakte tapenades

 


Mediterrane buffet €17,50 p.p.
mediterranebuffet

Warme gerechten:

  • Malse en pikante kippendij uit de oven met piri piri
  • Knapperige roseval aardappeltjes uit de oven
  • Diverse hartige taarten zoals lorraine, gorgonzola en prei
  • Saté van de kippendij met huisgemaakte satésaus

Koude gerechten:

  • Huisgemaakte huzaren salade, prachtig opgemaakt op grote schaal
  • Frisse Franse salade
    op basis van rucola en veldsla met onder andere tomaatjes, buffelmozzarella en
    walnootjes
  • Vers fruit salade met onder andere aardbei, meloen, kiwi en appel

Bijgerechten:

  • Diverse broodsoorten zoals focaccia, breekbrood, ciabatta en stokbrood geserveerd met
    kruidenboter en huisgemaakte tapenades van zongedroogde tomaatjes en olijven

 Buffet de Provence €18,50 p.p.
buffetdeprovence

Warme gerechten:

  • Noorse zalm uit de oven met citroen en dillesaus
  • Malse provinciaalse kippendij filet op smaak gebracht met kruiden
  • varkensoesters in een romige paddestoelensaus
  • Ovenschotel met aardappel en gegratineerde gorgonzola

Koude gerechten:

  • Authentiek Franse rundvlees salade met gevulde eitjes
  • Vers fruit salade met meloen, granny smith, rood fruit en ananas
  • Plateau met diverse Franse hammen en diverse soorten paté

Bijgerechten:

  • Diverse broodsoorten zoals focaccia, breekbrood, ciabatta en stokbrood geserveerd met
    kruidenboter en huisgemaakte tapenades van zongedroogde tomaatjes en olijven

 


Buffet de Luxe €21,50 p.p.
buffetdeluxe

Warme gerechten:

  • Saté van de kippendij in een romige satesaus met gebakken uitjes
  • Gestoofde zalm in een dillesaus en op smaak gebracht met cognac
  • Javaanse gehaktballetjes in een milde saus
  • Varkenshaas medaillons in een romige saus
  • Kasteelaardappeltjes (roseval aardappeltjes uit de oven met een krokant jasje)

 

Koude gerechten:

  • Huisgemaakte rundvleessalade met een prachtige garnering
  • Huisgemaakte zalmsalade met vers gerookte zalm en Hollandse garnaaltjes en garnering
  • Salade van rucola, veldsla, zongedroogde tomaatje, buffelmozzarella en walnootjes
  • Plateau met heerlijke Spaanse hammen zoals serranoham
  • Huisgegaarde stoofpeertjes
  • Vitella tonato
  • Hollandse garnalen salade

 

Bijgerechten:

  • Diverse luxe broodsoorten zoals focaccia, breekbrood, ciabatta en stokbroden
  • Diverse Franse kazen met een huisgemaakte vijgendip
  • Huisgemaakte kruidenboter
  • Huisgemaakte tapenades van zongedroogde tomaatjes en olijven